Jídelny

V restauracích, školách nebo i ve veřejných jídelnách dnes najdeme plně vybavené moderní kuchyně , které umožňují přípravu desítek různých jídel v poměrně krátkém čase a umožňují obsloužit velké množství strávníků, zejména v době obědů, kdy se podávají “meníčka“. Také oslavy, svatby, promoce a nejrůznější setkání velmi dobře prověří připravenost takových zařízení.
 

Vaření

 
Žádná moderní kuchyně se při příprava jídel neobejde bez nových nápadů, které zároveň preferují zdravý životní styl. V oblibě jsou dříve opomíjené druhy zeleniny, jako je chřest, brokolice, rukola a z ovoce je hodně využívané mango, avokádo a nashi, zejména pro výrobu zeleninových a ovocných salátů. Také mořské ryby se stále více objevují na našich jídelníčcích a jsou stále oblíbenější.

Jídelny
Ohodnoťte příspěvek